اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

پنتاگون انفجار فرودگاه کابل را بار دیگر بررسی می‌کند

پنتاگون انفجار فرودگاه کابل را بار دیگر بررسی می‌کند ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا دستور داد انفجار فرودگاه کابل هنگام عملیات تخلیه در سال ۲۰۲۱ میلادی بار دیگر بررسی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 16
کد خبر: ۲۰۴۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا دو سال پس از حمله داعش به «کمپ باران» در فرودگاه کابل، دستور بررسی بیشتر و دوباره این حمله را صادر کرد.

 

ژنرال «اریک کوریلا» فرمانده تروریستی «سنتکام» دستور داد تا با 22 نظامی و خدمه آمریکایی که هنگام انفجار در فرودگاه کابل حضور داشتند مصاحبه شود.

 

«تایلر وارگاس اندروز» تفنگدار دریایی پیشین آمریکا که در حمله آن‌ روز زخمی شد، به کنگره این کشور گفته است: «او و دیگران دو مرد را مشاهده کردند که با توضیحات ارائه شده مطابقت و رفتار مشکوکی داشتند و در نهایت آن دو نفر را در تیررس خود داشتند، اما هرگز پاسخی در مورد این‌که آیا اقدامی انجام دهند یا خیر دریافت نکردند».

 

وی به «مایک مکل کال» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایند‌گان آمریکا گفت: «هیچ‌کس پاسخگو نبود و هیچ‌کس تا به امروز نبوده و نیست».

 

از سوی دیگر، «مایکل لاهورن» سخنگوی سنتکام در بیانیه‌ای گفته است هدف از مصاحبه‌های جدید بررسی لازم اطلاعات تازه به‌دست آمده است تا حقیقت آشکار شود.

 

پس از انفجار در فرودگاه کابل، تحقیقات ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در نوامبر 2021 به این نتیجه رسید که این حمله به‌دلیل هجوم فزاینده افغان‌ها به دروازه کمپ قابل پیشگیری نبود، اما بازماند‌گان قربانیان این رویداد شکایت دارند که وزارت دفاع آمریکا به حد کافی در این مورد شفاف‌سازی نکرده است.

 

در حمله انتحاری ماه آگوست سال 2021 داعش دستکم 13 نظامی آمریکایی و 170 شهروند افغان کشته شدند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار